Blogul nostru
L–V: 08:00 / 16:30 0264-435.085, 0736-661.738, 0723-597.301

Blogul nostru (40) Noutăţi din restaurantul nostru

Blogul nostru

Prăjituri ca acasă, de la Zebra Cluj

Corina by

Te invit astăzi să faci o plimbare în lumea dulce din universul Zebra.

Te răsfăţăm zilnic cu un desert, menit să îţi aducă bucurie şi un plus de energie, mai ales atunci cand simţi că glicemia dă semne că ar vrea să scadă. Şi de ce sa nu recunoaştem asta? Se întâmplă să avem zile mai solicitante, mai stresante şi cu prea multe provocări, zile din acelea în care ne-am dori să luăm o pastilă minune şi să prindem energie şi elan pentru muncă sau activităţile din agendă.

Aşa că, lasă dulcele Zebra să fie pastila ta minune!

Şi asta nu este totul. Hai că îţi spun mai jos de ce să alegi prăjituri de la Zebra Cluj.

Prăjiturile noastre sunt pregătite doar din ingrediente naturale (ouă, lapte, unt) şi nicidecum din prafuri sau premixuri. Chiar sunt adevărate prăjituri “de casă”.

Prăjiturile Zebra sunt mereu proaspete, le pregătim zilnic cu mare drag.

Dulciurile noastre te poartă în vremea copilăriei, spre cele pregătite de mame şi bunici, pentru ca aici la Zebra, preţuim familia şi tot ce înseamnă “ca la mama acasă”.

Ne plac aromele autentice şi gusturile prăjiturilor clasice, dar credem şi în reinventarea lor. Despre asta nu vreau să vă vorbesc acum, este surpriză!

Poţi comanda prăjituri de la Zebra Cluj în fiecare zi, la birou ori acasă, în funcţie de ce avem în meniu în ziua respectivă, dar si cu ocazia evenimentelor speciale din viaţa ta. Pregătim cu mare placere şi profesionalism platouri de prăjituri asortate, lucrate manual şi cu ingrediente traditionale. Trebuie să le încerci!

Poţi să ne contactezi la numarul de telefon 0723-597-301 şi nu uita să consulţi oferta noastră, direct pe site, pe www.zebracateringcluj.ro, secţiunea Produsele noastre.

Ce zici, te-am convins?

Şi ca pofta să fie poftă pana la capăt, te las în compania câtorva poze, o selecţie cu prăjiturile de casă pregătite până acum.

Prăjitura "Cabana"

Prăjitură "Greta Garbo"

Prăjitură cu foi şi cremă de cafea

Prăjitură cu zahăr ars şi cremă de vanilie

Prăjitură "Fanta"

Prăjitură "Lacrimă de elefant"

Prăjitură "Ora 12"

Prăjitură "Zi şi noapte"

Prăjitură cu zahăr ars

Corina Ureche

Save

Citeşte mai departe ...

Cupa liceelor Neuronkid 2016

Corina by

 

Astăzi începe la Cluj-Napoca ediţia a 12-a a Cupei Liceelor Neuronkid, la fotbal, un eveniment sportiv foarte iubit şi aşteptat de către elevii clujeni. Ajuns o veritabilă stare de spirit, competiţia reuneşte cei mai buni fotbalişti ai liceelor clujene, fiind, pe langă un eveniment sportiv, şi un excelent prilej de socializare pentru tinerii sportivi. Şi nu am putea trece mai departe fără să amintim faptul că aici au evoluat şi doi dintre cei mai importanţi jucători de fotbal din acest moment, Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim.

Gazda competiţiei este Baza Sportivă Napoca, care a pregătit cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea întrecerilor, punctul culminant fiind finala care se va desfăşura în Sala Sporturilor “Horia Demian”, pe data de 8 iunie.

Ca şi în anii precedenţi, Zebra Restaurant&Catering este unul dintre partenerii acestui eveniment, asigurând masa de prânz pentru staff-ul tehnic şi arbitrii competiţiei, dorind pe această cale să aducem mulţumiri pentru încrederea acordată.

Nu în ultimul rând, pentru a fi la curent cu toate informaţiile despre eveniment, vă invităm să urmăriţi pagina www.ovidiublag.ro, dar şi pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Napoca.

Mult succes tuturor sportivilor clujeni înscrişi în competiţie!

Preluare foto: www.ovidiublag.ro

Citeşte mai departe ...

Zebra cu poftă de salate

Corina by

Primăvara vine cu poftă de salate, trebuie să recunoaştem asta. De altfel, această poftă este una dintre cele mai sănătoase, aşa că merită să ne-o satisfacem atunci cand ne bate la uşa papilelor gustative.

Prin salate, ne bucurăm cu adevărat de tot ceea ce ne oferă legumele: nutrienţi, vitamine, antioxidanţi, iar aici, la Zebra, vă garantăm ingrediente de bună calitate şi mereu proaspete. Iar pe lânga aceasta, mai trebuie să vă spunem că Zebrele noastre se pricep tare tare bine să le combine.

Tocmai de aceea, vă invităm la o mică plimbare prin lumea salatelor noastre. Ba mai mult, vă provocăm să vă lăsaţi ispitiţi de texturi, culori şi arome, fie acasă, fie la birou. Da, da, la birou, salatele noastre putând fi comandate zilnic, la numerele de telefon afişate pe site.

Gata, nu ne mai întindem cu vorba, vă lăsăm în compania pozelor, apoi musai trebuiesc încercate!

Salată de ton (300 g) - 14 lei

Ingrediente:

Ton, ceapă roşie, porumb, salată verde, măsline, ulei de măsline, lămâi, sare.

Salată Dobrogeană (300 g) - 10 lei

Ingrediente:

Telemea, roşii, ceapă roşie, salată verde, porumb, ardei, măsline, sare, ulei de măsline, lămâi.

Salată de legume, piept de pui şi sos de usturoi (250 g) - 9 lei

Ingrediente:

piept de pui, ardei, porumb, telemea, usturoi, smântână, crutoane.

Salată Mazurka (250 g) - 9 lei

Ingrediente:

Fasole roşie, porumb, castraveţi muraţi, ardei, nucă, pătrunjel verde, usturoi, ulei, sare.

Salată mexicană cu ton (250 g) - 12 lei

Ingrediente:

Amestec mexican, ton, usturoi, ulei de măsline, lămâi, sare, piper, oregano.

Salată rusească (300 g) - 11 lei

Ingrediente:

Roşii, castravete proaspăt, salată verde, măsline, ouă, brănză de burduf, sare.

Salată Zebra (300 g) - 11 lei

Ingrediente:

Piept de pui, caşcaval, roşii, castravete proaspăt, ardei, porumb, ulei de măsline, lămâi.

Salată de crudităţi cu ou fiert (250 g) - 9 lei

Ingrediente:

Ardei, ceapă roşie, castraveţi muraţi, roşii cherry, ouă, sare, piper negru.

Salata Caesar (250 g) - 14 lei

Ingrediente: piept de pui, salată verde, crutoane, dressing.

Salată Caprese (250 g) - 18 lei

Conţine: mozzarella, roşii, busuioc.

Salată cu pui şi sos tartar (250 g) - 10 lei

Conţine: piept de pui, ţelina, gulie, mazăre, mere, sos tartar.

Salată cu somon afumat şi broccoli (250 g) - 18 lei

Conţine: somon afumat, ardei, roşii, broccoli, busuioc.

Poftă bună!

Save

Save

Save

Save

Citeşte mai departe ...

Un dulce de sărbătoare: Prăjitură cu nucă

Corina by

Mai sunt doar cîteva zile pînă la sărbătoarea Paștelui, sărbătoare atât de îndrăgită la noi. Pregătirile sunt în toi, gospodinele definitivează lista preparatelor pentru masa festivă, casele miros a proaspăt și curat, copiii se gândesc la ouăle roșii și ciocnitul lor, iar tinerii își pregătesc sticluțele cu parfum pentru “stropitul fetelor”.

Dar mai presus de toate acestea, cele lumești, Paștele este sărbătoarea luminii, a vieții și a miracolului Învierii Domnului, un moment pe care ar trebuie să îl așteptăm curați, din toate punctele de vedere. La fel cum avem grijă de casă, să avem grijă și de partea noastră sufletească, să reflectăm asupra noastră ca oameni și să ne bucurăm de puterea purificării. Până la urmă, noi ca oameni, am fost binecuvântați cu puteri magice. Acelea de a fi mai buni, de a fi mai îngăduitori, de a ne reinventa, de a ne ridica de jos și de a merge mai departe. Și acestea sunt doar cîteva din ele. Depinde doar de fiecare cum își folosește puterile.

Echipa Zebra vă dorește sărbători luminate și liniștite alături de familie și cei dragi, dar va aduce și o recomandare de un dulce festiv, de savurat în tihnă.

Ingrediente Prajitură cu mac/nucă

Blatul

8 albușuri

250 g zahăr

300 g faină

50 g mac sau miez de  nucă

50 g nucă de cocos

Crema

8 galbenușuri

200 g zahar

400 g unt la temperatura camerei

semințele de la o păstaie de vanilie/esență

100 ml lapte

100 g biscuiti Petit Beurre

Decor

Fulgi de ciocolată sau ciocolată răzuită

Preparare

Pentru început, porniți cuptorul la temperatura pe care o folosiți în mod normal pentru coacere, apoi pregătiți o tavă de copt.

Puteți unge tava cu puțin ulei sau unt și apoi să o tapetați cu faină sau și mai simplu, așterneți o hârtie de copt în tavă.

Blatul

 Cele 8 albușuri se bat spumă cu zaharul, apoi se adauga macul sau miezul de nucă și nuca de cocos. Se adaugă la final și făina și se omogenizează compoziția. Aluatul se toarnă în forma pregătită și se dă la cuptor până când este copt și trece testul cu scobitoarea. Se lasă blatul la răcit.

Crema

Gălbenușurile se amestecă cu zahărul, până când cristalele acestuia sunt dizolvate. Se adaugă vanilia și laptele și se pune crema pe foc mic sau baie de aburi până când crema se îngroașă. Se ia crema de pe foc și se lasă la răcit, apoi se amestecă cu untul la temperatura camerei.

Pentru asamblare, se toarnă crema peste blat și se uniformizează (din crema obținută păstrați separat cateva linguri pentru finisare). Peste cremă se pune un strat de biscuiți, apoi se intinde crema ținută deoparte. Se presară pe deasupra fulgi de ciocolată sau ciocolată răzuită.

Se ține prăjitura la rece câteva ore, apoi se poate porționa.

Poftă bună!

Corina Ureche

Citeşte mai departe ...

Negresa noastră. De post

Corina by

Aici, la Zebra, facem o negresă atât de bună că era și păcat să nu vă spunem secretul ei. Simplitatea, acesta este!

Și de cele mai multe ori, lucrurile simple sunt cele care strălucesc și ne fac mai valoroși, așadar, vă garantez ca veți atrage atenția cu negresa cea zebricioasă.

Ingredientele accesibile și la îndemână, modalitatea de preparare rapidă, cât ai bate din palme, dar și faptul că este un dulce de post, sper să vă convingă și să încercați rețeta.

Vă las mai jos instrucțiunile și vă doresc un sfârșit de săptămână strălucit!

Ingrediente

1 cană zahăr

2 căni apa

3 căni faină

1 cană pesmet

1 cană și jumatate de ulei

4 linguri gem de prune

1 lingurită bicarbonat

3 linguri cacao

aromele preferate (vanilie, scorțișoară)

*folosiți aceeași cană pentru toate ingredientele

Pentru început, porniți cuptorul la temperatura pe care o folosiți în mod normal pentru coacere, apoi pregătiți o tavă de copt.

Puteți unge tava cu puțin ulei și apoi să o tapetați cu cacao sau și mai simplu, așterneți o hartie de copt în tavă.

Odată pregătite acestea, înarmați-vă cu răbdare, urmează pasul dificil în pregatirea ei. Glumeam, nu este deloc dificil :)

Tot ce trebuie să faceți este să amestecați într-un vas toate ingredientele, să omogenizați aluatul și să îl turnați frumușel în tava de copt, apoi dați tava la cuptor.

(optional, în această fază, puteți așeza deasupra felii de fructe cum ar fi mere, pere, ananas)

Negresa nu este o prajitură super pufoasă, iar interiorul ei trebuie să fie cât de cât umed, așadar după 20-25 de minute testați-o cu o scobitoare.

Dacă scobitoarea rămâne ușor umedă, negresa este gata.

Scoateți-o din cuptor și lasați-o să se răcească la temperatura camerei, apoi porționați minunea și pudrați-o cu zahăr!

Poftă bună!

Corina Ureche

P.S. În cazul în care bateți din palme și negresa nu se face singură, nu primim reclamații :)

Citeşte mai departe ...

E vremea castanelor

Zebra by

E vremea frunzelor arămii , a ceaiurilor fierbinți  și a  prăjiturilor  însiropate suav cu arome  de toamnă .
E vremea să vă dau o rețetă de prăjitură de sezon , rețetă pe care o avem de la Sonia , o prietenă bună a Zebrei .

Citeşte mai departe ...

Zebra Catering Cluj - 4 ani de prezenţă pe piaţa clujeană

Zebra by

"Toamna se numara bobocii", spune o vorba frumoasa din popor iar in debutul acestei toamne Zebra numara anii impliniti si realizarile din acesti patru ani de activitate. Divizia Zebra a Roxer Grup SA  a trecut de la idee la fapta in septembrie 2011 in urma reabilitarii fostei cantine a platformei industriale Roxer. Investitiile efectuate atunci dar si pe pacursul acestor patru ani au avut scop crearea unui restaurant de dimensiuni medii, capabil sa deserveasca zona industriala din Baciu - oferind posibilitatea de a servi mese pranz, cu un meniu zilnic si diversificat la un pret accesibil. La sfarsit de saptamana restaurantul Zebra poate fi folosit pentru diferite ocazii - botezuri, evenimente in familie, sindrofii. 

Citeşte mai departe ...

Tort de casă

Zebra by

Vă aduceți aminte din copilărie că mamele noastre nu ma știau , săracele, cum să ne mulțumească cu dulciurile ? Cel puțin noi așa eram .

Ce mîncam pe la alții pe-acasă  de sărbători și de zile de naștere , aia ne trebuia și nouă !

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS