Blogul nostru
L–V: 08:00 / 16:30 0264-435.085, 0736-661.738, 0723-597.301
Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 983

Blogul nostru (43) Noutăţi din restaurantul nostru

Blogul nostru

Restaurantul Zebra împlinește 2 ani!

by

"Pentru ca aniversarea să fie cât mai festivă, interiorul a fost decorat pe măsură, bucătăresele s-au întrecut în rețete iar personalul Zebra s-a pregătit pentru o zi în care totul trebuie să fie perfect. Zvonurile dau ca sigure câteva surprize dulci!

Citeşte mai departe ...

Pe Zebra mergeți mult mai în siguranță

by

"Dacă vă e într-adevăr dor de o mîncare ca la mama acasă, ardelenește punînd problema, atunci ar trebui să vă… asigurați că treceți pe la Zebra măcar o dată. Că după aia vă întoarceți sau nu, asta e problema voastră, dar ar trebui să vedeți despre ce e vorba mai întîi…

Citeşte mai departe ...

Poveste cu vişine!

by

Si desi copacii sunt atat de frumosi si de stralucitori cu mantia lor alba....ce face omul?....se gandeste la zile insorite si calduroase...se gandeste la o pata de culoare....

Citeşte mai departe ...

Prăjitura "Ora 12"

by

Aceasta prajitura are gustul copilariei mele. Si uite ca am sansa ca la Zebra Catering Cluj sa mananc asa ceva.

Blatul este pufos, un pic insiropat , dulce –suav .

Citeşte mai departe ...

Găluşte imperiale

by

Din ciclul  *Miercurea facem ceva nou*  dar  și pentru faptul că i-am rămas datori  unui prieten la care i-am trezit nostalgii …de supă de găluște.
Am pătruns așadar în tainele bucătăriei Zebra  și am aflat rețeta minunatei Supe. Supa  de  găluște imperiale.

Citeşte mai departe ...

Lacrimă de elefant

by

Fiindcă am văzut că vă place  această prăjitură  ,  cu drag vă dăm  rețeta.

Ingrediente pentru blat : 4 oua, 4 linguri  zahar , 2 linguri făină, 2 linguri cacao , praf de copt . Se face o foaie și se coace în tavă la foc potrivit.

Citeşte mai departe ...

Peşte cu Harissa şi cartofi natur

by

Ca să respectăm tradiţia de miercuri , numită de noi “ mâncare ca la Zebra acasă “, am hotărât că… ne este  dor de peşte . Că de peşte , totul creşte. Aşa ca am mai riscat şi  miercurea asta cu o reţetă , de data asta din bucataria tunisiana .

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS