Blogul nostru
L–V: 08:00 / 16:30 0264-435.085, 0736-661.738, 0723-597.301
Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 983

Blogul nostru (44) Noutăţi din restaurantul nostru

Blogul nostru

Tort de casă

by

Vă aduceți aminte din copilărie că mamele noastre nu ma știau , săracele, cum să ne mulțumească cu dulciurile ? Cel puțin noi așa eram .

Ce mîncam pe la alții pe-acasă  de sărbători și de zile de naștere , aia ne trebuia și nouă !

Citeşte mai departe ...

Restaurantul Zebra împlinește 2 ani!

by

"Pentru ca aniversarea să fie cât mai festivă, interiorul a fost decorat pe măsură, bucătăresele s-au întrecut în rețete iar personalul Zebra s-a pregătit pentru o zi în care totul trebuie să fie perfect. Zvonurile dau ca sigure câteva surprize dulci!

Citeşte mai departe ...

Pe Zebra mergeți mult mai în siguranță

by

"Dacă vă e într-adevăr dor de o mîncare ca la mama acasă, ardelenește punînd problema, atunci ar trebui să vă… asigurați că treceți pe la Zebra măcar o dată. Că după aia vă întoarceți sau nu, asta e problema voastră, dar ar trebui să vedeți despre ce e vorba mai întîi…

Citeşte mai departe ...

Poveste cu vişine!

by

Si desi copacii sunt atat de frumosi si de stralucitori cu mantia lor alba....ce face omul?....se gandeste la zile insorite si calduroase...se gandeste la o pata de culoare....

Citeşte mai departe ...

Prăjitura "Ora 12"

by

Aceasta prajitura are gustul copilariei mele. Si uite ca am sansa ca la Zebra Catering Cluj sa mananc asa ceva.

Blatul este pufos, un pic insiropat , dulce –suav .

Citeşte mai departe ...

Găluşte imperiale

by

Din ciclul  *Miercurea facem ceva nou*  dar  și pentru faptul că i-am rămas datori  unui prieten la care i-am trezit nostalgii …de supă de găluște.
Am pătruns așadar în tainele bucătăriei Zebra  și am aflat rețeta minunatei Supe. Supa  de  găluște imperiale.

Citeşte mai departe ...

Lacrimă de elefant

by

Fiindcă am văzut că vă place  această prăjitură  ,  cu drag vă dăm  rețeta.

Ingrediente pentru blat : 4 oua, 4 linguri  zahar , 2 linguri făină, 2 linguri cacao , praf de copt . Se face o foaie și se coace în tavă la foc potrivit.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS
Prin vizitarea site-ului Zebra Catering Cluj, sunteti de acord cu utilizarea de cookies
Află mai multe Ok